PREZENTARE INSTRUCTORI TABĂRA DE SKI BUȘTENI:

Budu Andreea Cristina ( Andre) - Monitor de ski
In varsta de  32 de ani, practică ski-ul de la o vârsta fragedă,  este membră a Asociației Monitorilor Profesioniști de Ski din Romania și este membru Cofondator al Clubului Român de Skiboard. A antrenat ca antrenor secund sportivi în cadrul Clubului Român de Skiboard și a participat la competițiile importante de skiboard atât în țară cât și în străinătate. Deține brevet de ghid național în turism și practică din pasiune tracking și hicking si alpinism. Iubește să lucreze cu copiii și a lucrat atât cu copii din țară cât și cu copii din alte țări.

Negoiță Alexandru (Alex) - Monitor de ski
In varsta de 50 de ani, practică ski-ul de la  varsta de 3 ani și are 30 de ani de experiență ca monitor de ski. Este monitor- formator, și a format numeroase generații de monitori de ski. Este membru al Asociației Monitorilor Profesioniști de Ski din Romania si membru ISIA.  A lucrat ca monitor de ski atât în Europa cât și în America și Canada. A obținut calificare în Franța și a lucrat cu numeroase generații de copii și adulți.Vorbitor de limbile engleza,farnceza si  italiana.

Caciulă Valentin ( Vali) - Monitor de ski
In varsta de  56 de ani, practică ski-ul de la vârsta de 3 ani și este fost skior de performanță. Este membru al Asociației Monitorilor Profesioniști de Ski din Romania, membru ISIA si membru Clubului Român de Skiboard.  A avut o activitate îndelungată ca membru  al Serviciului Salvamont ( 30 de ani) și  a fost antrenor al Clubului Român de Skiboard. Cu o experiență în monitorie de aproximativ 30 de ani, a lucrat ca monitor de ski atât în România cât și în Europa. A format numeroase generații de skiori, atât copii cât și adulți.Vorbitor de limbile engleza,italiana.