Tabere de schi iarna 2012 - 2013


Echipa Vilei Cristina impreuna cu o echipa dinamica bine pregatita de instructori profesionisti ai sporturilor de alunecare pe zapada va propune pentru sezonul de iarna, zile  de vacanta la munte, schi si sanius, distracţie iar toate astea se intampla intr-o "Tabara de schi la Busteni".

PERIOADE DE TABARA:
-         16-22 decembrie 2012
-         02-08 ianuarie 2013
-         07 -13 ianuarie 2013
-         17 -23 februarie 2013

* perioadele de tabara se pot schimba la cerere si pot fi modificate in functie de conditiile meteo, lipsa zapezii,cerere,grup etc.
La cerere programul se repeta pana la 30.04.2013


Echipa Vilei Cristina impreuna cu o echipa dinamica bine pregatita de instructori profesionisti ai sporturilor de alunecare pe zapada va propune pentru sezonul de iarna 7 zile de munte, schi si sanius,distracţie iar toate astea se intampla intr-o "Tabara de schi la Busteni".

Tabara in principiu este primul loc unde copilul, departe de indicaţiile mamei sau ale bunicii, învaţă să se descurce singur sub atenta supraveghere a trainerilor sau instructorilor,învaţă să socializeze cu alţi copii şi să lege noi prietenii.

Schiul este un sport de dezvoltarea echilibrului in alunecare pe zapada în care copiii învaţă să se autodepăşească şi să-şi asume riscurile. Pe langă satisfacţia autodepăşirii, cei mici vor avea sentimentul practicării unei activităţi mai rar întâlnite în rândul copiilor de vârsta lor şi chiar în rândul adulţilor.

În urma programului propus, copiii dumneavoastră vor practica un sport de iarnă (schi/snowboard/skiboard),vor fi mai independenţi, mai sociabili, mai responsabili, vor lucra cu uşurinţă în echipă şi vor îndrăgi aventura.
Organizam taberele pentru toate categoriile de copii incepand 4 ani, elevi si studenti.
Tabara include:
 - 6 sau 5  nopti cazare
-3 mese/zi
- supliment alimentar(pachet partie)
- acces la transport cablu in limita cursului
- 3-4 ore ski zilnic (minimum)
- program sanius, joc cu zapada(cazemate, iglu,oameni de apada)
- monitor-instructor de ski atestati ISIA
- asistenta medicala
- asistenta activitatilor de apreski
- program de animatie jocuri de  cabana: karaoke,cantece folk,jocuri de cabana,biliard- petrecere "Seara Scolii de ski"de inchiderea taberei cu poze,premii,diplome medalii
- tansferul copiilor  de la gara si la partiile de schi cu microbuzul  dupa caz
* se poate schia la Busteni/azuga/Sinaia sau Predeal in partea a doua a zilei
OPTIONAL:
excursie la Sinaia cu seara de Bowling
excursie la Gura Diham- Valea Cerbului
plimbare cu sania trasa de cai
 echipamentul complet de schi:25-30 ron/zi/copil
 seara cu foc de tabara si chitara
Cazarea se va face la Vila Cristina situată la 930 m altitudine,in imediata vecinatate a partiei de schi Kalinderu într-un cadru natural deosebit, în staţiunea turistică Buşteni. Situarea la poalele Munţilor Caraiman şi Costila, înconjuraţi de zăpadă,chiar la liziera padurii confera multă bună dispoziţie fiind departe de factorii de poluare, zgomot şi stres. Mai mult,aceasta îmbină calitatea benefică a aerului puternic ozonat al pădurilor cu calitatea de excepţie a confortului oferit.Cazarea este sistem tabara, in camere de 2* cu 2 sau 3 paturi,garsoniere sau apartamente fiecare cu baie individuala si tv-cablu.

- Aceasta oferta “ PROGRAM TABARA DE SHI  2012” este parte integranta din contractul cadru de prestari servicii, este conceput si derulat de catre SC PENSICRIS PENSIUNE CRISTINA S.R.L cu colaboratorii sai.