Despre

Echipa Pensiunii Cristina  impreuna cu o echipa dinamica bine pregatita de instructori profesionisti ai sporturilor de alunecare pe zapada va propune pentru sezonul de iarna 7 zile de munte, schi si  sanius,distracţie iar toate astea se intampla intr-o Tabara de schi la Busteni.

Tabara in principiu este primul loc unde copilul, departe de indicaţiile mamei sau ale bunicii, învaţă să se descurce  singur sub atenta supraveghere a trainerilor sau instructorilor,învaţă să socializeze cu alţi copii şi să lege noi prietenii.

Schiul este un sport  de dezvoltarea echilibrului in alunecare pe zapada în care copiii învaţă să se autodepăşească şi să-şi asume riscurile. Pe langă satisfacţia autodepăşirii, cei mici vor avea sentimentul practicării unei activităţi mai rar întâlnite în rândul copiilor de vârsta lor şi chiar în rândul adulţilor.

Echipa noastra  de instructori cu o vastă experienţă în domeniu, vor deveni pentru copiii dumneavoastră modelele pozitive care ii vor ajuta să-şi depăşească frica şi să-şi respecte coechipierii şi adversarii.
În urma programului propus, copiii dumneavoastră vor practica un sport de iarnă (schi/snowboard/skiboard),vor fi mai independenţi, mai sociabili, mai responsabili, vor lucra cu uşurinţă în echipă şi vor îndrăgi aventura.

Cazarea se va face la Vila Cristina situată la 930 m altitudine,in imediata vecinatate a partiei de schi Kalinderu într-un cadru natural deosebit, în staţiunea turistică Buşteni. Situarea la  poalele Munţilor Caraiman şi Costila, înconjuraţi de zăpadă,chiar la liziera padurii confera multă bună dispoziţie fiind departe de factorii de poluare, zgomot şi stres. Mai mult,aceasta îmbină calitatea benefică a aerului puternic ozonat al pădurilor cu calitatea de excepţie a confortului oferit.
Cazarea este sistem tabara, in camere cu 2 sau 3 paturi,garsoniere sau apartamente fiecare cu baie individuala si tv-cablu.

Tabara include:

- 6 nopti cazare - 3 mese/zi- supliment alimentar(pachet partie)
- abonament transport cablu
- 3-4 ore ski zilnic(minimum)
- monitor instructor de ski atestati ISIA
- asistenta activitatilor de apreski
- program de tabara la cabana:karaoke,cantece folk,jocuri de cabana,biliard
- petrecere "Seara Scolii de ski"de inchiderea taberei cu poze,premii,diplome medalii
- tansferul copiilor  de la gara si zilnic la partiile de schi cu microbuzul
 se poate schia la Busteni/Sinaia/Azuga sau Predeal in partea a doua a zilei
- o excursie la Sinaia cu seara de Bowling-optional (transport inclus)
- OPTIONAL: echipamentul complet de schi: 20-30lei/zi/copil
- OPTIONAL: seara cu foc de tabara si chitara

Nota: copii pot opta si pentru snowboard.
Pretul taberei de SKI pentru iarna 2011-2012 este de:

Program 5 nopti:1000 ron/persoana camere 2*1300ron/persoana camere 3*
Program 6 nopti:1100 ron/persoana camere 2*1400ron/persoana camere 3*


● Organizam taberele pentru toate categoriile de copii incepand 4 ani, elevi si studenti.